Ωράριο εργασίας: Δευ-Παρασκευή: 08:00am – 19:00pm | Πέμπτη: 08:00am – 13:00pm

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Οι όψεις πορσελάνης είναι ακίνητες προσθετικές αποκαταστάσεις πολύ λεπτού πάχους και τοποθετούνται στις μπροστινές επιφάνειες των δοντιών, χωρίς να καλύπτουν όλο το δόντι σε αντίθεση με τις στεφάνες. Αυτές οι λεπτές επικαλύψεις στόχο έχουν την ελάχιστη ή μηδενική αποκοπή των οδοντικών ιστών. Χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των δυσχρωμιών και για τη αποκατάσταση του σχήματος και της μορφής των δοντιών.

Η πορσελάνη ως υλικό εκλογής αποδίδει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, δεν προσροφά χρωστικές και είναι πολύ ανθεκτικό υλικό.

 

ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

Η διαφορά με τις όψεις πορσελάνης είναι ότι γίνονται άμεσα στο οδοντιατρείο και έχουν ως υλικό εκλογής τη σύνθετη ρητίνη. Θεωρούνται αρκετά συντηρητικές αποκαταστάσεις με πιο χαμηλό κόστος και με μειονέκτημα ότι η ρητίνη προσροφά χρωστικές, με πιο μειωμένη ανθεκτικότητα και μπορεί να χρειαστεί η συχνή αντικατάστασή τους. 

 

ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Χρησιμοποιούνται σε δόντια με περισσότερη απώλεια οδοντικής ουσίας και καλύπτουν ολόκληρο το δόντι. Έχουν εξίσου άριστο αισθητικό αποτελεσματικά στα πρόσθια δόντια γιατί το υλικό εκλογής είναι η πορσελάνη.

 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΜΦΡΑΞΕΙΣ (ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ)

Αποκαθιστούν ή βελτιώνουν με συντηρητικό τρόπο τα φυσικά δόντια τα οποία έχουν πρόβλημα με τερηδόνες, ή με παλιές εμφράξεις, είτε σε περιπτώσεις που θέλουμε να βελτιώσουμε το σχήμα, το χρώμα ή το μέγεθος των δοντιών. Ωράριο εργασίας:

    • Δευ-Παρασκευή: 08:00am – 19:00pm
    • Πέμπτη: 08:00am – 13:00pm
    • Σάββατο-Κυριακή: Κλειστό

Στοιχεία επικοινωνίας: