Ωράριο εργασίας: Δευ-Παρασκευή: 08:00am – 19:00pm | Πέμπτη: 08:00am – 13:00pm

ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ


Τα οδοντικά εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται για να αντικαταστήσουν ένα ή και περισσότερά δόντια που λείπουν με αποτέλεσμα να ανακτούν την χαμένη υγεία, αισθητική και την σωστή στοματική λειτουργία. Τα εμφυτεύματα  μπορούν να αποτελέσουν στηρίγματα των μελλοντικών δοντιών, με το πλεονέκτημα ότι δεν τροχίζονται τα υγιή παρακείμενα δόντια για στηρίγματα γεφυρών. Επίσης στη σύγχρονη οδοντιατρική έχουν μειώσει στο ελάχιστο την χρήση κινητών οδοντοστοιχιών, γιατί προσφέρουν άρτια αισθητική και λειτουργικότητα.

Η διαδικασία τοποθέτησης διαρκεί 30 ως 60 λεπτά για ένα εμφύτευμα και μόνο 2 ως 3 ώρες για πολλαπλά εμφυτεύματα.  Ο αριθμός των ραντεβού και ο απαιτούμενος χρόνος διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Στο σχεδιασμό θεραπείας λαμβάνονται υπόψη όλες οι λεπτομέρειες και εκτελείται με μεγάλη ακρίβεια.

Το πρώτο μέρος της θεραπείας περιλαμβάνει την τοποθέτηση του εμφυτεύματος τιτανίου μέσα στο οστό μετά μια από μικρή τομή στον ιστό των ούλων και αφού έχει γίνει τοπική αναισθησία στην περιοχή που θα τοποθετηθεί το εμφύτευμα, συνεπώς η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη. Το δεύτερο μέρος, μετά τον ανάλογο χρόνο επούλωσης (συνήθως 3-4 μήνες) περιλαμβάνει την τοποθέτηση του προσθετικό μέρους (στεφάνη ή γέφυρα).  Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι η διάρκεια της θεραπείας ποικίλει από άτομο σε άτομο, ανάλογα με την ποιότητα και την ποσότητα του οστού. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα εμφυτεύματα μπορούν να αποκατασταθούν αμέσως μετά την τοποθέτησή τους, αλλά αυτό θα κριθεί από τον χειρούργο.Ωράριο εργασίας:

    • Δευ-Παρασκευή: 08:00am – 19:00pm
    • Πέμπτη: 08:00am – 13:00pm
    • Σάββατο-Κυριακή: Κλειστό

Στοιχεία επικοινωνίας: